Kult, Design, Photo, Erotic

2010.10.30. 09:27 Szabó Tamás

Soerii és Poolek - Magyarország legmenőbbjei

Címkék: zene video humor

Merő véletlenségből akadtam rá eme zseniális zenész párosra, Soerii és Poolek-ra. Nem tudom hova tenni őket, a zenei alap elég jó elektronika, a szöveg hát...az előadás pedig észveszejtő. Nyilvánvalóan vicc és szórakozás az egész, néha kicsit Belga koppintásnak is tűnhet, csak ők -már ha szabad mondani ilyet- még idiótábbak :) Ha nagyon tetszik, még az esküvődön is nyomnak egy show-t. (Kár hogy mikor volt a legénybúcsúm még nem ismertem őket :)

Ahogy ők irnak magukról:

"Még mielőtt alámerülnénk a részletekben, mondjuk ki: a Soerii & Poolek jelenleg a legmenőbb cucc a városban. Annyira menő, hogy már szinte fáj. Punktum. Táncoló törpe, topless táncoscsajok, műanyag állatkák, széttekert popslágerek, őrületes diszkó infernó, feledhetetlen színpadi produkció, art és pop, all stars válogatott, titokzatos művésznevek és ismert fejek - többek közt Papp Szabi a Supernemből, az imádnivaló Németh Juci, a verbális wurlitzer, MC Publo, a szuperhangú Szűcs Krisztián, és persze Soerii és Poolek, a gitár- és effektgyilkos Gerrison tanár úr meg a billentyűkiller, klaviaturista Jappán. Nem csalás, nem ámítás a debütáló Soerii & Poolek-lemez a 2010-es év legelső albuma. És persze legmenőbb motyója, ha még nem mondtuk volna" 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://upside.blog.hu/api/trackback/id/tr992407776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása