Kult, Design, Photo, Erotic

2010.02.08. 13:33 Szabó Tamás

Közösségi hálózat körforgás

Címkék: humor

Ezt a kis vicces bejegyzést most találtam Sarnyai Tibor blogjában. Teljesen ráillik a mai közösségi hálózatok átirányításaira :)

"Az van, hogy rálövöm a cuccot a ping.fm-re, onnan elmegy a twitterre, a fészbúkra és a tumblr-re, a twitterről az amplify-ra, ahonnan kimegy a posterousra, ez kiteszi a friendfeedre, a twitpicre és a linkedinre, ahonnan automatikusan kerül át a wordpressre és a blogger.com-ra. A tumblr-ről átcsusszan beavatkozás nélkül a youtube-ra, onnan pedig a last.fm-re és a blip.tv-re, ahonnan a diggre, majd a technoratira is kikerül. Innen veszi át magától a myspace. Ezt már látja a google reader, ahonnan a tartalmat szinte gépiesen átveszi a New York Times, a CNN, az NBC, a BBC, a Vatikán Rádió és a Jászkarajenői Hírmondó. Ez utóbbiak aztán kiteszik a ping.fm-re, hogy onnan átmenjen a twitterre, a fészbúkra és a tumblr-re…
Pszt, haver, tudsz követni?"

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://upside.blog.hu/api/trackback/id/tr231739098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása