Kult, Design, Photo, Erotic

2009.11.17. 10:24 Szabó Tamás

Neo FM - Ez most miért kell?

Címkék: kritika rádió

Hát mit is mondjak, azokat az embereket sajnálom akik szerették a Slágert, meg a Danubiust...de magát a rádiót nem sajnálom. Ha olyan helyen voltam, ahol sajnálatos módon más országos rádió nem volt fogható, inkább kikapcsoltam a készüléket...mivel más választásom nem volt (ezért vettem egy iPod-ot :) Most felszabadult két országos frekvencia, erre csinálnak még egy "Petőfi rádiót" Neo FM néven. Legalábbis amit olvastam róla kb az lesz a csapás vonal, vagy még rosszabb. Egyesek a Radio Café-hoz mérik...Hát nem is tudom. Készen van erre az ország?? (Érezted a hangomban az iróniát?) Sokan még az MR2-t se tudják befaogadni, pedig zeneileg nem nyújt túl sokat. Azt írják minden napra jut egy tematikus műsor, ez tényleg Radio Cafés. Valamit, Nesta neve is felcsendült, na ez már inkább bíztató! Hogy mennyire lesz populáris szaga a dolognak, az nemsokára kiderül. Hogy mi lesz ebből? Szerintem semmi...Inkább a Radio Café feküdhetne rá a témára, hogy országosan is fogható legyen. Mellesleg ebből az egész cirkuszból még a Radio Café is problémába ütközött, ugyanis összeférhetetlenség miatt felbontotta a Radio Café szerződését a Neo FM-et működtető vállalkozás, mivel a kezük alatt van mind a két rádió és ez így nem helyes. Mikor a Neo és a Class rádió aláírta az ORTT-vel a műsorszolgáltatási szerződést, a Radio Café-val ugyanezt meg is szüntette.

Ja, még a logó is érdekes, nagy kreatívok dolgozhatnak a cégnél.

Neo FM logó:

 

 

 

Neo Mobile logó:

 

 

 

 

A Class Rádiót meg se említem...Legyen annyi elég, hogy a 15 és 60 év közötti korosztályt célozták meg. Tehát akit már érdekel a zene és akit még érdekel a zene...Ezzel nagy bakot nem lehet lőni :) Nem kell sírni, kapunk egy új Danubius rádiót...:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://upside.blog.hu/api/trackback/id/tr951531289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása