Kult, Design, Photo, Erotic

2009.10.15. 16:06 Szabó Tamás

Hazai Design

Címkék: design

Egy oldal, ahol megmutathatod mennyi kreativitás és művészet szorult beléd.

"Kézzel vagy géppel készült, egyedi, kisszériás termékeket vagy sorozatgyármányokat várunk, melyek ötletesek, hasznosak, játékosak, esztétikusak, képviselnek valamilyen művészi értéket és persze Hazaiak.

A Hazai azt jelenti, hogy magyar ötlet alapján vagy magyar kezek által készült termék legyen. Ez lehet teljesen új vagy már forgalomban lévő, itthon vagy külföldön gyártott vagy akár otthon, saját szabadidődben elkészített alkotás is. Terméked legyen ötletes, valamilyen módon különleges és magyarsága ne csak külsejében és a piros-fehér-zöld szinekben nyilvánuljon meg.

Lehetsz művész, népművész, képzőművész, grafikus, kézműves, iparművész, tervező, designer, kreatív ember, fotóművész, szabadúszó, alkotókedvű személy vagy diák. Emellett természetesen várjuk cégek, alkotóműhelyek és csoportok jelentkezését is.

Oldalunkon a jelenkori magyar tárgykultúrát mutatjuk be és állandó értékesítési lehetőséget biztosítunk a tehetséges és vállalkozó kedvű magyaroknak!"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://upside.blog.hu/api/trackback/id/tr321452138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása