Kult, Design, Photo, Erotic

2009.09.08. 08:47 Szabó Tamás

Blog ajánló - Usualvisual

Címkék: lifestyle utazás

Találtam egy jó cikket a Usualvisual oldalán, meg úgy maga az egész oldal jó. A mostani cikk Bangkok, Kuala Lumpur és Hongkong olyan információiról szól, ami nincs benne a turista könyvekben...stb...stb

"

- Bangkokban a taxik nagy része rózsaszínű.

- Hongkongban több ember él vagy dolgozik a 14. emelet fölött, mint bárhol máshol a világon.

- Kuala Lumpurban van a világ legnagyobb fedett madárparkja.

- Az átlagos thai kurva se nem különösebben szép, se nem különösebben olcsó (egész konkrétan 40-80 euró között mozognak, de a kurvázásnak számos formája létezik, az utcai igénytelentől az akváriumban elénk helyezett 120 lányból történő válogatáson át a go go bárok lehúzásáig). És akkor még nem beszéltünk a ladyboyokról.

- Az emberek e három (és fél) város közül legkevésbé Hongkongban beszélnek angolul, ami a város történelmét nézve minimum meglepő. A legkönnyebben KL-ben boldogulunk angoltudásunkkal, ott jóformán kötelező az angoloktatás az iskolákban – volt is emiatt tiltakozás.

"

Info: Usualvisual

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://upside.blog.hu/api/trackback/id/tr721367643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása