Kult, Design, Photo, Erotic

2009.06.12. 15:15 Szabó Tamás

HOME - Yann Arthus-Bertrand fotóművész filmje

Címkék: film környezetvédelem

Idézet a kultúra.hu internetes oldalról:

"Yann Arthus-Bertrand a nemzetközileg elismert Földünk a magasból című interaktív fotókiállítás megalkotója, ami az UNESCO támogatásával készült. 55 országban 120 ingyenes szabadtéri kiállítása volt, és körülbelül 130 millió látogatót számlált. A kiállítás könyv formában is megjelent, ahogy a fotóművész többi munkája is, például a 365 nap Életképek Földünkről, a Görögország madártávlatból vagy a Párizs a magasból

Yann Arthus-Bertrand filmes bemutatkozása, a Home egy különleges módon, madártávlatból fényképezett film, ami több mint 50 ország lélegzetelállító, de gyakran megsebzett tájait mutatja be az ausztráliai korallzátony mélységeitől a Góbi sivatagig, a texasi gyapotmezőktől Sanghaj iparvárosáig. A mű egyedülálló ismeretterjesztő utazás a világ körül, mely a Föld szépségét és finom harmóniáját méltatva segít felhívni a figyelmet a környezetvédelem fontosságára."

A teljes cikk a kultúra.hu-n olvasható.

A film a YouTube-on is megnézhető teljes hosszában, angol nyelven.

Hivatalos oldal: HOME

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://upside.blog.hu/api/trackback/id/tr401180662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása