Kult, Design, Photo, Erotic

2009.06.09. 09:23 Szabó Tamás

Film ajánló - Erőszakik (In Bruges)

Címkék: film

A cím ne tévesszen meg senkit, egy igen jó filmról van szó. Az eredeti cím (In Bruges) talán kicsit többet mond, mivel ott játszódik a film. A szereplők számomra nem túl ismertek (max arcról), a rendező pedig végképp nem...vagyis eddig nem figyeltem fel rájuk, a régebbi munkájukat végignézve ugyanis nem hoztak lázba. Mondjuk ezt a filmet se nézem meg (főleg a címe alapján), ha nem hallom, hogy mennyire jó...és tényleg jó volt, még az Imdb-n is 8.1-et kapott. Vicces karakter alakítás, jó poénok, eredeti történet és csodás képek. A sztorit a Port.hu-nál még én se tudnám jobban összefoglalni...:)

"Ray (Colin Farrell) és Ken (Brendan Gleeson) életét egy pokoli munka keseríti meg, és amíg az ügy tisztázódik, főnökük (Ralph Fiennes) Londonból Brugesbe küldi őket egy kis pihenőre karácsony környékén. A két bérgyilkos a gótikus építészet és a kanálisok flamand városában próbál alkalmazkodni a turistaléthez, ami Kennek könnyebben, fiatalabb és izgágább pártfogoltjának azonban nehezebben megy. Ken élvezi a város árasztotta nyugalmat, míg Rayt még mindig kísértik a londoni vérontás képei. Miközben főnökük hívását várják, egyre több helybélivel és turistával ismerkednek meg, valamint közelebbi kapcsolatba kerülnek az erőszakos középkori művészetekkel és egy amerikai törpe színésszel, aki Európában forgat művészfilmet. Természetesen a gyengébbik nem képviselőivel is szorosabb ismeretséget kötnek, különös figyelmet fordítva néhány holland prostituáltra és a Ray fejét elcsavaró titokzatos Chloë-ra. Végül megérkezik a várva várt londoni telefon, de addigra ez a bruges-i kirándulás igazi élet-halál harccá válik a két szakember számára."

Info: Port és Imdb

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://upside.blog.hu/api/trackback/id/tr821171511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása