Kult, Design, Photo, Erotic

2009.03.28. 15:03 szabot2

Beatles feldolgozás Ben Addison stílusában

Címkék: zene

Ben From Corduroy: Fab Guiro!

Ben Addison a Corduroy nevű zenekarával vált híressé. Remixeket készített már a Mo’Horizons-nak is, de most 12 nagysikerű Beatles dalt dolgozott fel latinos, kubai hangszerelésben.  A Fab Guiro! – melynek címe a Beatles beceneveként használt Fab Four, a korabeli szlengből való fab gear (menő cucc) és a latin amerikai zenékben központi szerepet játszó recés ritmushangszer, a güiro keveréke.

Még fiatalabb koromban ismerkedtem meg a Beatles zenéjével, a slágeresebb számaikat nem igazán szerettem, inkább az elvontabb, "hippisebb" darabokért voltam oda. Ezen az albumon ugyan a slágeresebb számok vannak feldolgozva, de az egyedi latinos hangzás nagyon jót tett a Beatles slágereknek. Személyes kedvencek: Baby You Can Drive My Car, Come Together és a With A Little Help From My Friends.

Rendeld meg a lemezt a DEEP hanglemezboltban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://upside.blog.hu/api/trackback/id/tr951031326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása