Kult, Design, Photo, Erotic

2010.10.18. 10:30 Szabó Tamás

Film ajánló: The Machine Girl

Címkék: film

Sikerült megszereznem a The Machine Girl (2008) című fantasztikus japán filmet...és meg is néztem. Imdb-n kerek 6 (azaz hat) pontot kapott, hogy szerintem mennyit ér, abba most ne menjünk bele. Egy ilyen filmet elég nehéz pontozni, ha valaki nem kapcsolja ki a tv-t és hagyja abba, akkor az már jó :) Én talán 1x álltam fel, hogy hozzak egy kis rágcsálnivalót. A véres jelenet elég sok, de nem az a csúnya fajta, hanem a tipikus japán spriccelős (többek talán a Kill Bill-ben láttak hasonlót). Talán kicsit még mosolyogsz is rajta a szád szélén. A fegyverek nagyon jók, a kézre húzható láncfűrészen keresztül a turmixolós melltartón át szinte minden megtalálható. A harc jelenetek kiválók, néha nem is tudod kinek drukkolsz éppen (főleg mikor a csillagokat dobálják).

A sztori: Főhősnőnk Ami, testvérével él együtt szülők nélkül. A helyi yakuzák kinézték maguknak a szerencsétlen kis tesót és csúnyán ellátták a dolgát. Ami ezt nem nézte jó szemmel, minden áron bosszút akart, ami kis hijján nem valósult meg...de újra erőre kapott és társa segítségével a yakuzák ellen harcba indult.

Ha kedvet kaptál a filmhez: klikk ide, és ide.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://upside.blog.hu/api/trackback/id/tr712380349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása