Kult, Design, Photo, Erotic

2009.07.16. 15:18 Szabó Tamás

Francesco Scipioni - Elő a Polaroiddal!

Címkék: fotó

Manapság szinte mindenbe a retro korszakot éljük, legyen az zene, film, vagy akár a fotózás. Francesco Scipioni is úgy gondolta, hogy egy régi Polaroid géppel is lehet jó fotókat csinálni és igaza is van. Igaz, hogy a formátum kicsit szokatlan a mai 16:9-hez képest és a színek is kicsit fakóbbak, de hát pont ettől olyan különleges a mai világba...Úgy döntöttem veszek is egy ilyen masinát, Vaterán pár 1000 Ft-ért már lehet is kapni...:)

Bookmark and Share

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://upside.blog.hu/api/trackback/id/tr41249501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

löncsfejű húshentes 2009.07.20. 12:33:47

remélem nem fog problémát okozni, hogy min 5 rugó egy csomag film, már ha egyáltalán hozzájutsz, tekintve, hogy évek óta nem gyártják.

Szabó Tamás · http://upside.blog.hu/ 2009.07.20. 13:47:48

Annyira azért nem vagyok felkészületlen, hogy ezeknek ne jártam volna utána :) Tudom, hogy egy csomag film, ami 10 képet tartalmaz 5000 ft kb, nem fog gondot okozni. Azt is tudom, hogy megszűnt a cég, viszont filmet még lehet venni pár helyről itthon is, ha nagy gáz van, akkor külföldről. Pont ez a dolog szépsége, a bonyolultság :)
süti beállítások módosítása