Kult, Design, Photo, Erotic

2011.05.18. 09:22 Szabó Tamás

Radiocafé. Volt. Nincs.

Címkék: rádió

Ötödjére kezdem előröl a post írását, de mély felháborodásomban nem tudok semmi kézzelfoghatót és szalonképeset írni. Csak bosszankodok magamban és próbálok rájönni a "miértre". Többször is voltak már nehézségek a café háza táján, de úgy tűnik, hogy a mostani tartozás már kezelhetetlen volt és az illetékesek felfüggesztették a sugárzást. Sajnálatos dolog, főleg egy ilyen nagyszerű szolgáltatónál. Mondhatni pótolhatatlan. Csak azt nem hiszem el -főleg egy ilyen fontos szolgáltatónál-, hogy nincs mód és lehetőség a hiányosságok leküzdésére és pótlására. Nincs is értelme tovább ragozni...A végére még beszúrnám az egyik kommentemet, ami első felindulásból jött ki belőlem: " Annak, aki az asztalnak azon oldalán ül, ahol döntést hozhatnak egy ilyen rádió megszűnéséről, azt kívánom, hogy az élete végéig hallgassa szüntelenül a kib.szott neofm-et, klassz fm-et és fantasztikus népbutító társait, hátha az agya összezsugorodik olyan kicsire, hogy kiesik a fülén..."

Megszeretném említeni a kedvenc műsoromat is, amit Puzsér Róbert vezetett: A hét mesterlövésze. Mit is mondhatnék..."ez ferge, most figyelj...teges" :) A műsorok nagy része innen letölthető.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://upside.blog.hu/api/trackback/id/tr892913090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása