Kult, Design, Photo, Erotic

2009.06.08. 13:29 Szabó Tamás

Terasz '09 - hello, Szia, Szevasz...

Címkék: buli

"A Terasz egy jó kis nyári, laza, közösségi hely, a városlakók paradicsoma. Ismerős arcok, barátok, haverok, fiatalok és idősek, tornacipősök és nyakkendősök, bringások és autósok, művészek és üzletemberek, szinglik és párok találkozóhelye. A Teraszunk kellően nagy, befogadó, kedves és sármos.

Koncertszínház és Gasztro-tér egyben. Egy hely, ahol a kulturális és gasztronómiai élmények találkoznak. Izgalmas esti előadások, klassz vacsorák, hangulatos beszélgetések várnak Rátok, akár kettesben, akár társaságban. Három héten át a legszínvonalasabb magyar produkciókból válogathattok: látványos táncelőadások, különleges koncertek és lenyűgöző színházi darabok alkotják a programot."

"A Városligeti Műjégpálya (1146 Budapest, Olof Palme sétány 5.) a város egyik legfrekventáltabb területén található, a Hősök tere szomszédságában."

Három programot emelnék ki:

-június 14. - vasárnap, 20:00 Jazzanova feat. Paul Randolph

-június 17. - szerda, 20:00 Budapest Bár

-június 25. - csütörtök, 20:00 Csík zenekar

Ja és van itt még: óriási látványkonyha, Tapas-bár, Sushi-bár, Palacsintázó, Fagyizó, Sajt-bár, Bor-terasz, Pálinka-bár, Kávé-bár, Koktél-bár...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://upside.blog.hu/api/trackback/id/tr961170969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása