Kult, Design, Photo, Erotic

2009.04.29. 09:17 szabot2

Egyedi lépcső megoldás

Címkék: design építészet

Láttatok már olyan lépcsőt, ami a konyhabútoron keresztül ment? Tessék...itt van. Érdekesnek érdekes, praktikusnak már nem mondnám. Viszont az nagyon tetszik, hogy a lépcsőfokok 1cm-nél nem nagyon vastagabbak, de hogy félúton a konyhapulton is át kell haladni...hááát :) Anyuka tisztogatja a zöldséget a mosogatótálban, a gyerekek meg rohannak fel a lépcsőn koszos, kutyaszőrös lábbal...És még mielőtt bárki megjegyezné, igen...itt sincs korlát mindenhol...:)

Ha már ilyen fikázós kedvemben vagyok, nem hagyhatom ki a radiátor elhelyezését sem. Ha lenne egy ilyen frankó (első ránézésre) műgyanta pultom, lefutó oldallal, tuti nem biggyesztenék rá egy radiátort...A másik halálom: önálló hűtő benyomva a "szép" konyhabútorba. Én tuti egy beépíthető hűtőt terveztem volna be. Bár ez leginkább a megrendelőn múlik, ők meg néha nem győzhetők meg a jobbról...

Neked szúrja még valami a szemed? :)

A házról több fotó itt.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://upside.blog.hu/api/trackback/id/tr541092988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2009.04.29. 19:43:48

megnéztem a többi képet is, elsőre fel sem tűnt,h vmi minta van a külső falon, meg az ablakon

jó masszív bútor kell legyen,h elbírja, ha masszívan ugrálnak rajta, röhögnék, ha ott is 4kN/m2 lenne a hasznos terhelés, ahol ezt a lépcsőt "megengedik"

egyébként több szempontból is hasznos (amellett,h csúszós anyagúnak tűnik, természetesen korlát nélkül), pl a kutya is tud önkiszolgálni a maradékokból, és a gyereknek sem kell balesetveszélyes sámlin egyensúlyozni ahhoz,h elérje a konyhakést :D

suo tempore 2009.04.29. 19:56:22

de az tisztán látszik,h ezt a házat nem lakja senki, szóval talán nem is ilyen célzattal épült, csak vmi "installáció"

viszont akkor nem tudom,h minek bele 1 db radiátor hülye helyre, bár amekkora az egész, még ez is sok :DDD

szabot2 · http://upside.blog.hu/ 2009.04.29. 20:51:10

hát lehet, hogy valami bemutató lak, azért ilyen patent...de amúgy sztem csak nálunk szokás, hogy egy lakás akár több évig készül. lehet hogy ez a ház pont beköltözés előtt áll.
süti beállítások módosítása